onsdag 29 februari 2012

Sol ute, sol inne..

Jorå, det gick bra igår. Har bara valt skåp och inredning till två badrum, en tvättstuga och ett kök som jag absolut inte räknar med att göra om de närmsta tio, femton åren i alla fall. Lagom definitivt. Avgörande. Ger ingen beslutsångest alls. Nej. 


Säljaren var en diplomatisk man som glatt ritade om skåpen sjuttielva ziljoner gånger och sedan bedömde våra val som klassiska (betyder möjligen egentligen tråkiga eller?) men taktiken känns rätt. Bas på skåp och övrigt hålles klassisktråkigt för att enkelt kunna pimpas med annat såsom rosa mattor, rosa grytlappar (anar ni trenden?..) och självklart de absolut ljuvliga koppar och skålar i Rose Swedish Grace som jag fått i födelsedagspresent!

Skulle också vara kul med något galet golv i tvättstugan, ser framför mig sådant där industrigolv i plast med upphöjda prickar, kanske turkost? Eller rosa... 


Pysselrummet har en bit kvar, men oj vad det fungerar bra på ALLA i familjen, blir en naturlig samlingspunkt för kreativa roligheter. Mys på hög nivå. 


Hustomten plockar undan på bordet varje kväll för nej, det brukar inte se ut så här. 

Inga kommentarer: