lördag 3 mars 2012

Welcome home!


Att komma hem är härligt! Än bättre blir det om det finns FÖRVARING. För ALLT. Ett ställe att slänga nycklarna, en ledig krok att hänga jacka, ett bra ställe för skor och väska och och och. Underligt nog hamnar det mesta på golvet i vår jedi-familj. Tillsammans med grus, bra pinnar, sjuttitolv teckningar producerade under dagen på förskolan, mössor blir ofelbart fyllda med sanden som sitter fast på vantarna och har man riktig tur ligger det ett par schysst geggiga par galonisar emellan jobbväskan och snutten som ju är livsavgörande vid läggningen som ska ske ett par hysteriska timmar senare. Så. För att möta denna ultimata utmaning (varför görs inga tv-shower om detta?!?! Vilken grej, största utmaningen torde bli grenen "få in alla barn, se till att de håller sig vid liv fram till middagen UTAN att på något sätt ådra sig skador värda ett besök till akuten SAMT att hålla ljudnivån under de decibelantal som anses direkt skadliga. Därefter skyffla in dem i badet, se till att ingen drunknar samt att badrummet är korrekt fuktskyddat, därefter i säng. Tiden stannar när de små sussar nöjt i sina sängar. Bonuspoäng om de borstat tänderna ORDENTLIGT samt klippt naglar. På händer OCH fötter.) 

Ja, i alla fall tillbaks till hallen... 



Snygg bild från Hus och Hem, men VART ÄR grejerna?... Mirakulöst borttrollade! Hermione- ge mig formeln! NU!


Det här trädet är ju SUPERsnyggt, men också superdyrt... men hur svårt kan det vara att såga ut i plywood, måla, sätta på distanser och koppla lite belysning på baksidan? 
Svar: Inte svårt alls. Om man prioriterar det. Och kan tänkas ha ett par timmar sisådär över. När inget annat behöver göras. Liksom. 


Den här tror jag är från en amerikansk tidning, älskar tidningar som lovar att organisera liv och hem på en kvart. Köper alla, alltid. Möjligen blir familjen lite för mycket tydligt uttalad som ett "projekt" när whiteboarden används så här. 
-Morgonmöte vid tavlan- GENAU!


Måste skoskåp som verkar vara en sådan briljant idé se ut så här? Tar plats och inte så där värstans superdupersnygga. Men attans praktiska. 

Ingen ultimat hall än alltså. Har en lös tanke i huvudet på tre låga malmbyråer med fårskinn på, detta skulle kanske kunna härbärgera både vantar, mössor, väskor och annat småplock. Kan man ha en låda för stenar, grenar och vackra stenar som bara måååååste sparas enligt miniJedi 1 och 2?

Uppdraget fortsätter. Måste ju bara finnas Hall 2.0.

1 kommentar:

Malin på pastill.nu sa...

Vilka skitsnygga inspirationsbilder! Klart du ska såga till ett träd :-D Det är aproligt att såga med stickståg :-)